میشود بعد از مهلت اعتراض تجدیدنظر، اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۲ #89103075

بنده محکوم به دوسال حبس و ۷۰ ضربه شلاق بخاطر دعوایی که تو مسیر پشیمان شده و برگشتم هیچگونه دعوایی صورت نگرفت شدم و در مهلت قانونی نیز اعتراض نکردم به سبب مشکلات شغلی ایا میتوانم درخواست تجدید نظر دهم یا اعاده دادرسی کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای به صورت حضوری صادر شده و شما در روند رسیدگی حضور داشته اید امکان اعتراض و تجدیدنظرخواهی پس از انقضای مهلت وجود ندارد ولی چنانچه احضاریه ها و یا رای صادره به شما ابلاغ واقعی نشده و رای غیابی صادر شده باشد میتوانید واخواهی نمایدد .

وقتی مهلت اعتراض تمام شده و رای قطعی شده است دیگر نمی توانید اعتراض کنید. دادخواست اعاده دادرسی می توانید بدهید. از طرفی شما می توانید درخواست تخفیف مجازات کنید.

با سلام، در صورت غیابی بودن حکم می‌توانید درخواست واخواهی نمائید و در غیر اینصورت با توجه به گذشت مهلت تجدیدنظر، می‌توانید از طریق اعاده دادرسی یا از مجوزهای مواد ۴۷۴ به بعد از قانون آئین دادرسی کیفری(خلاف بین شرع و فانون) استفاده نمائید ...

مهلتی برای اعاده دادرسی در امور کیفری وجود ندارد و قانون گذار اینطور در نظر گرفته است که هر زمان موردی از موراد اعاده دادرسی به وجود آمد بتوان درخواست را مطرح کرد