بازداشت موقت چه میزان زمان میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۸۹ #89038288

سلام
همسر من الان سه هفتس زندانه بازداشت موقته چقدر طول میکشه تا زمان بازپرسی که تکلیفش مشخص بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت اعتبار قرار بازداشت موقت در جرایمی که رسیدگی به آن‌ها در صلاحیت دادگاه کیفری استان است چهارماه و در بقیه جرایم که رسیدگی به آن‌ها در صلاحیت دادگاه‌های کیفری عمومی یا اختصاصی است دو ماه در نظر گرفته شده است.

البته به همان شرط که مدت حبس از حداقل مجازات مقرر قانونی جرم ارتکابی تجاوز نکند. یعنی اگر برای یک جرم ۶ ماه تا ۳ سال حبس در نظر گرفته شده است مدت بازداشت موقت نباید بیشتر از ۶ ماه باشد

سلام
بستگی به جرم و میزان مجازات ایشان دارد و حسب مورد حداقل یکماه حداکثر ۲ ماه در بازداشت موقت خواهد بود.

سلام بستگی به جرمش دارد. در جرایم مهم تا دوماه و در دیگر جرایم تا یکماه باید نسبت بهش تعیین تکلیف بشه و پس از این مدت اگر دلیلی بر ابقاش باشه به متهم دوباره ابلاغ میشه و اون میتونه ظرف ده روز بهش در دادگاه اعتراض کنه . در هر حال اگر به اعتراضم توجهی نشد در دادگاه.. در جرایمی که مجازاتش سلب حیات هستش تا دوسال و در دیگر جرایم تا یکسال میتونه ادامه داشته باشه