آیا با اعتراضی که شریکم زده می توانم با اسنادی که دارم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #88957806

در جریان رسیدگی پرونده حقوقی در دادگاه بدوی مبلغی از مطالبات بنده کم شده که این مبلغ را شریکم به حسابم واریز کرد در قبال آن، تمام میلغ کل که بابت خدمات دریافت شد می بایست در حساب دفتر متمرکز میشد که نصف آن مبلغ تو حسابش بود و سهم خودشو در حسابی غیر حساب دفتر سپرده کرد، من بابت مبلغ دریافتی کل و و مبلغ دریافتی ایشان رسید با مهر دفتر از ایشان بصورت دست نوشته دارم ولی دادگاه به واریز به حساب ایشان بسنده کرد ولی به اسناد من توجه نکرد، الان تو دادگاه تجدید نظر میتوانم خواسته خودمو مطالبه کنم، لازم به توضیح است که به واسطه طولانی شده زمان رسیدگی من اعتراض نکردم آیا تو اعتراضی که شریکم زده می توانم از اسنادی که دارم دفاع کنم؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید کلیه اسناد و مدارک و دلایل خود را به دادگاه تجدیدنظر ارائه و ابراز نمائید
لیکن خواسته ای را که در دادخواست و در دادگاه بدوی اعلام و درخواست کرده اید نمی توانید افزایش دهید مگر جزو دیونی باشد که موعد پرداخت آن درجریان رسیدگی بدوی ، رسیده و یا سایر متفرعات از قبیل ضرر و زیان باشد که در زمان جریان دعوا یا بعد ازصدور رای بدوی به خواسته اصلی تعلق گرفته و مورد حکم واقع نشده یا موعد پرداخت آن بعد ازصدور رای رسیده باشد که این ها را در دادگاه تجدید نظر هم میتونید مطالبه کنید.