جهت رفع توقیف و بازداشت واحدها از دادگاه خواست که نامه رفع بازداشتی و توقیف را جهت بهره برداری و تنظیم سند خودمان به اداره ثبت انجام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۰ #88766164

با سلام ، در سال ۹۸ از طریق اجرای احکام با توجه به رهن دادن واحدها توسط محکوم علیه و بیم از فروش نسبت به توقیف دو واحد اقدام نمودیم ، آیا میشود جهت رفع توقیف و بازداشت واحدها از دادگاه خواست که نامه رفع بازداشتی و توقیف را جهت بهره برداری و تنظیم سند خودمان به اداره ثبت اعلام کنن؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تا تعیین تکلیف نهایی نمی توانید رفع توقیف کنید.

سلام وقت بخیر
میتوانید درخواست خود در این زمینه را به شعبه مربوطه ارائه نمایید در صورت موافقت قاضی ترتیب اثر داده خواهد شد

درود بر شما،می‌توانید درخواست خود را مطرح نمایید، لکن تا زمان تعیین تکلیف پرونده، بعید است قاضی محترم با این درخواست موافقت کنند.

با سلام
به نظر می رسد در این خصوص اقدامی از جانب شما برای دادگاه مسموع نباشد و دادگاه تکلیفی به پذیرش این خواسته نخواهد داشت .

بله
با تنظیم قرارداد با محکوم علیه می توانید چنین درخواستی به دادکاه ارائه دهید

اصولا توقیف تا پایان عملیات دادرسی و تعیین تکلیف نهایی پرونده رفع نخواهد شد، هرچند غیرممکن به نظر نمی‌رسد که دادگاه با درخواست شما موافقت کند ، اما این رفع توقیف بدون قید و شرط یا محدودیت به منظور انجام یک هدف مشخص به عمل خواهد آمد و شرایط دلخواه شما برای دادگاه مسموع نیست