از اون خانم شکایت کنم و درخواست غرامت کنم یا کارهای انحصار ورثشو بکنم و منتظر شم کارای تک برگ کردن سند رو انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۴ #88691471

سلام وقت بخیر
من ۲سال پیش یه زمینی رو از یه خانم خریدم که این خانم هم از صاحب اصلی زمین که سند به نامشه خریدن قبل از معامله نه مشاور املاک نه اون خانم به من نگفتن صاحب اصلی زمین فوت کرده و فقط گفتن وکالت میدن بهم معامله انجام شد و من کل پول رو بهشون دادم و هیچ وکالتیم بهم ندادن بعد از یک سال فهمیدم که صاحب اصلی زمین فوت کرده و برای تک برگ کردن زمین لازمه انحصار ورثه و ... انجام بشه و حتی فهمیدم که نوشته های سند یه خطش پاک شده که البته با یه دفتر اسناد صحبت کردم گفت نوشته های پاک شده اشکال نداره و قابل حل هستش الان به نظرتون در این شرایط بهترین کار چی هستش؟
ممنون و تشکر از توجهتون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر انتقال ملک به فروشنده ی شما وفق شرایط صحیح قانونی انجام شده ، معامله با شما نیز صحیح بوده و میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید .

اگر سند مالکیت را خانم فروشنده پیش از مرگ مالک اولی به خود منتقل کرده باشد، مرگ مالک ابتدایی تاثیری در امر ندارد، اما اگر اتنها از ایشان وکالت داشتند با مرگ یکی از طرفین وکالت باطل است و آن خانم اساسا امکان تفویض وکالت یا انتقال سند به شما را ندارد، در نهایت اگر مشکل مسالمت آمیز پس از حصر وراث حل نشد به استناد مبایعه نامه باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و کلیه وراث تقدیم دادگاه نمایید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و وراث بدهید

بادرود. از صحبتهای شما استنباط من این هست درزمان معامله مالک درقید حیات نبوده. بایه استعلام ساده میتونید این موضوع بفهمید درصورت صحت فوت قرارداد شما قابل استناد نیست اصلا یه شخصی مال دیگری باتبانی فروخته شما شکایت از شخص واملاک کنید بعد ازدوسال چرا حالا به فکر افتادید فقط جرم کلاهبرداری که مشمول مرور زمان نمیشه

با درود اگر صحیحا به ان خانم منتقل شده باشد مانعی ندارد علیه مالک اصلی‌ در صورت زنده بودن الزام به تنظیم سند رسمی طرح نمایید یا اگر در قید حیات نیست علیه وراث و فروشنده مبایعنامه این دادخواست را به ثبت برسانید، لیکن اگر وکالتنامه بوده و ایشان پس از فوت اقدام کرده، وکالت با فوت هریک از طرفین منتفی می‌شود یا بقولی منفسخ می‌گردد.

سلاک.اگر وکالت نامه از صاحب اصلی است وکالت نامه باطل است .بهتر است با وراث صحبت کنید تا انها نسبت به سهمشان در دفتر خانه به شما انتقال دهند .

اگر دارای مبایعه نامه هستید باید به طرفیت فروشنده و وراث مالک اصلی دعوی الزام به تنظبم سند مطرح کنید . برای طرح دعوی نیازی به گواهی حصروراثت نبوده و با تهیه استشعادیه نیز میتوانید وراث را معرفی کنید .