نحوه و مراحل درخواست تامین دلیل چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۵ #88669314

با سلا عرض سلام ،
میخواستم در مورد موارد زیر راهنماییم کنید:
۱- مراحل درخواست تامین چگونه هست؟
۲- آیا وجود شاهد برای تامین دلیل الزامی هست یا نه؟ اگر هست چند نفر شاهد بر قطعیت موضوع می افزاید؟
۳- آیا می توان تامین دلیل کرد ولی شکایت نکرد و به صورت شفاهی به طرف مقابل تذکر داد اگر موارد را انجام ندهد شکایت کنیم؟
۴- اگر تامین دلیل کنیم و شکایت نکنیم اگر بعدا بخواهیم شکایت کنیم باز باید دوباره تامین دلیل کنیم؟ ( اعتبار مستندات تامین دلیل چند روز است؟ )
۵- آیا ملک ( یک واحد آپارتمان ) به اسم دو نفر باشد ( هر کدام ۳ دانگ ) آیا باید هر دو با هم شکایت کنیم یا من با مالکیت ۳ دانگ نیز می توانم شکایت کنم؟ من شکایت کنم طرف دیگر مالک ۳ دانگ دیگر میتواند به عنوان شاهد شرکت کند؟
۶- قفل گذاری مشاعات آپارتمان بعد از چه مدت تصرف حساب می شود نه مزاحمت؟ ( یکی از همسایگان دو سال است پشت بام و پارکینگ سمت دیگر را بسته و استفاده خصوصی می کند و اجازه استفاده نمی دهد الان من بخواهم شکایت کنم به عنوان مزاحمت شکایت کنم یا تصرف؟
۶- واحدم را به مستاجر داده بودم و الان مستاجر تخلیه و قرارداد اجاره تمام شده است این مزاحمت ها در زمان ایشان هم بوده آیا مستاجر من میتواند به عنوان شاهد باز در تامین دلیل شرکت کند؟
۷- آزار و اذیت های همسایه من باعث می شود مستاجر جدید وقتی از همسایگان تحقیق می کند و اعلام نارضایتی می کنند از مزاحمت ها از اجاره امتناع کند آیا میتوانم یکی از بندهای شکایت را ایجاد هزینه مالی و خسارت عنوان کنم؟ و همچنین این مستاجر جدید که اجاره نکرده را به عنوان شاهد در نظر بگیرم و علت عدم اجاره را تامین دلیل ذکر و امضا کند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .تامین دلیل در مواردی صادر می شود که در صورت عدم حفظ دلایل و تامین آنها ،دلایل از دست خواهند رفت .لذا موضوع تامین دلیل باید شامل این موارد می گردد.لیکن آنچه باید متذکر شد در دادگاهها مجدد موضوع به کارشناسی خواهد رفت و تامین دلیل شما صرفا یک قرینه مثبته محسوب میگردد.در تامین دلیل کارشناس به محل مراجعه و وموضوع را ارزیابی و نتیجه خود را گزارش می کند و از جمله این مشاهدات می تواند تحقیقات از افراد موجود در محل باشد .در خصوص موضوع دیگر می توانید تحت عنوان مزاحمت وممانعت از حق شکایت کیفری مطرح نمایید .

تامین دلیل در مواردی صادر می شود که در صورت عدم حفظ دلایل ،از دست خواهند رفت .در دادگاهها مجدد موضوع به کارشناسی ارجاع داده میشود و تامین دلیل صورت گرفته توسط شما صرفا یک قرینه مثبته محسوب میگردد.در تامین دلیل کارشناس به محل مراجعه و وموضوع را ارزیابی و نتیجه خود را گزارش می کند و از جمله این مشاهدات می تواند تحقیقات از افراد موجود در محل باشد . در مورد سایر مسایل میتوانید شکایت کیفری مزاحمت و ممانعت از حق داشته باشید

با سلام
شما اگر از دست همسایه ی مزاحم می خواهید شکایت کنید بهتر است در شورای حل اختلاف مطرح کنید وبرای اثبات مزاحمتها یک استشهادیه از همسایها جمع کنید وضمیمه ی پرونده کنید حتما در شوراب ه مشکلتون رسیدگی می شود ودر آنجا می توانید تقاضای استردادجبران خسارت کنید

با سلام .
۱.شما میتوانید برای سه دنگ خود تقاضای تامین دلیل مطرح کنید
۲.قانونا تامین دلیل در خصوص مواردی است که در صورت عدم حفظ دلایل و تامین آنها ،دلایل از دست خواهند رفت .در تامین دلیل کارشناس به محل مراجعه و وموضوع را ارزیابی می‌کند و نتیجه خود را گزارش می کند
۳.می توانید از همسایه در خصوص ممانعت از حق شکایت کیفری کنید
۴. مستاجر میتواند به عنوان شاهد شما در مرجع قضایی باشد