رفته شکایت کرده نامه از کلانتری دستور قضایی اومده رفتیم کلانتری اظهاراتمونو نوشتیم؛ چطور از حقمون دفاع کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰ #88653596

باسلام
منزلی داریم دست مستاجر. قراردادش چند ماهه گذشته تخلیه نمیکنه پدر من صاحب خونست و قرارداد به اسم پدرم هست قرارداد مستاجر هم به اسم خانم هست بهش زنگ میزنیم جواب نمیده بنگاه دار میره بهاشون حرف بزنه در باز نمیکنن تا اینکه ما رفتیم دم در بهاشون حرف بزنیم شروع کرد خانمه داد زدن گفت برید پیش شوهرم انبار ضایعاتی داره هر حرفی دارید برید بهش بگید ما هم رفتیم صحبت کردیم گفتش گفت شمارو نمیشناسم قرارداد با من ندارید اومدید تهدیدمون کردید در صورتی که نه تهدید و نه تهمت یا فحاشی در کار نبود رفته شکایت کرده نامه از کلانتری دستور قضایی اومده رفتیم کلانتری اضهاراتمونو نوشتیم باید بریم دادگاه نمیدونم چطور از حقمون دفاع کنیم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
اولا در خصوص عدم تخلیه مورد اجاره، شما وقتی متوجه شگردهای مستاجر شدید، باید با اجتناب از مراجعه حضوری و صحبتهای بحث برانگیز، بهترین راه، یک اظهارنامه کتبی به آدرس مستاجر ارسال می کردید..
در خصوص ادعای تهدید، نامبرده باید با مدارک کافی ادعایش را اثبات کند و نه شما.. و شما در صورت لزوم می توانید به شهادت شهود پیرامون قصد مراجعه خودتان را، جهت مذاکره پیرامون تخلیه منزل استیجاری استناد کنید..
موفق باشید..

باسلام از شورای حل اختلاف محل سکونت جهت دریافت حکم تخلیه اقدام نمایید

قرارداد اجاره را به قاضی ارائه بدهید و بفرمایید که موجر ملک هستید.شاهد هم ببرید دادگاه که برای صحبت کردن رفتید محل کارش.در این مواقع متاسفانه بهترین راه حل شکایت متقابل است.یعنی شما هم یک شکایت کیفری علیه ایشان به جریان بیندازید.البته توصیه نمیشود از نظر اخلاقی ولی اهرم فشاری میشود بر طرف مقابل