آیا می توان از کسی که تهدید به آبروریزی در محل کار و زندگی می کندشکایت کرد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴۵,۸۴۵ #66807

سلام . من خانمی هستم ۲۹ ساله که ۱۰ سال طلاق گرفتم . یک سال پیش بل یه اقاسیی اشنا شدم ایشون از من خواستگاری کرد و من جواب ندادم و قرار شد یه مدت با هم باشیم تا همو بشناسیم بعد از چهار ماه من جواب منفی دادم به ایشون ولی ایشون تویه این یک سال ما با هم دادو ستد مالی داشتیم و حتی یه چک دیگه ایشون دست من دارن . بعد از‌مدتی که دیدن من کلا جواب نمیدم و ایشون بلاکه از طریق آشنایانشون پرینت خط منو گرفتن و رفتن سراغ مخاطبایه من . از جمله دوست پسرم و ادرس ایشونو پیدا کردن رفتن و ایشونو ترسوندن و گفتن که شوهر من بودن و من زن ایشون بودم و از اون طرف آبرویه منو بردن و الان ده روزه که من ازدواج کردم و این اقا از وقتی فهمیده یه سره منو تهدید میکنه که باید کل هزینه ها ای که کردم رو پس بدین و منکر داد و ستد مالی که بین مون بوده شده منو کلی تهدید کردن و شماره خواهر و برادرامو پیدا کرده و به اینها زنگ میزنه . و از موقعیت شعلی که داره منو میترسونه . ایشون ... هستن و الانم از طریق جیمیل برای من ایمیل هایی میفرسته که مربوط میشه به ارتباط با کشور هایه خارجی و قصد دارن برای من پرونده جاسوسی درست کنن . من هیچ کدوم از ایمیل ها رو جواب نمیدم . خیلی نگرانم . آبروم برام مهمه . من چه جوری میتونم پیگیری کنم و چه کار کنم که از شر این ادم راحت بشم .

مشاوره حقوقی تهدید
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،با دارا بودن ادله کافی و شاهد و دوربین مداربسته در محل وقوع جرم و تمامی پرینت ها و پیامک های حاوی تهدید مالی و جانی اقدام به شکایت در دادسرا کنید🌹

باسلام.نگران نباشید. به جرم دریافت پرینت بدون مجوز قانونی و مزاحمت و تهدید شکایت کیفری نمایید.

با درود تحت عنوان تهدید و ایجادمزاحمت با داشتن مدارک و شواهد شکایت کیفری در دفاترخدمات قضایی مطرح نمایید.

امکان شکایت برای همه موارد مذکور وجود دارد اگر میتوانید بواسطه ارائه شواهد و مستندات ادعای خود را ب اثبات برسانید

باسلام
بابت تهدید، مزاحمت و نشر اکاذیب و افترا میتوانید علیه ایشان شکایت کنید

بادرودوسلام باعنوان تهدید تقدیم و تنظیم شکایت امکان پذیر می باشد.

درود تحت‌عنوان تهدید و ایجاد‌مزاحمت می توان شکایت نمود.