اگر حضانت پسر ۱۱ ساله با مادر باشه ولی فرزند با پدر زندگی کنه مادر می‌تواند برای نفقه شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۳ #88586073

سلام وقت بخیر اگر حضانت پسر ۱۱ ساله با مادر باشه ولی فرزند با پدر زندگی کنه مادر می‌تواند برای نفقه شکایت کند و چطور می‌توان ثابت کرد که بچه پیش پدرش زندگی میکنه

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگرباپدرزندگی میکندنفقه وی نیزتوسط پدرپرداخت میشودفقط باارایه مدارک درصورتیکه مادرنفقه رامیپردازدمیتواندمطالبه نفقه رادرخواست کتد

اگر باپدر زندگی می کند در اینصورت نفقه بچه را پرداخت کرده واثبات اینکه بچه بچه باپدر زندگی اپدر زندگی میکند با شهادت شهود قابل اثباته
هرچندحضانت بامادر است اما چون عملا با پدر زندگی می کند پس مطالبه نفقه مادر منتفی است

نفقه طفل به عهده پدر است و وقتی رای قضایی برای فقط شما چنین حقی قائل شده، شکایت نفقه می توانید بکنید زیرا در وضع کنونی او باید ثابت کند که مستقیما به فرزند رسیدگی می کند و
اگر هم اثبات کند به ضرر خودش از جهت نقض حکم قضایی کار کرده و به اجراییه دادگاه صادرکننده حکم اول می توانید اطلاع دهید.

با سلام
نظر به اینکه فرزند با پدر زندگی می کند ، فرض بر پرداخت نفقه می باشد و ادعای خلاف آن از سوی شما باید اثبات گردد .

سلام .اگر پدر اثبات کند فرزند با خودش زندگی می کند و نفقه ایشان را پرداخت می کند نفقه توسط مادر قابل مطالبه نیست

سلام
چون فرزند با پدر زندگی می کند و هزینه ها نیز بر عهده پدر است پس نمی توانید نفقه را مطالبه کنید زیرا اصل بر این است که نفقه را می پردازند.

تا زمانی که با پدر زندگی می کند معنایش این است که پدر نفقه را پرداخت می کند گرچه به ظاهر حضانت با مادر باشد