می گوید بایستی از کارگاه ها نیز تسویه فیزیکی اخذ شود، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۸ #88467203

سلام، قرارداد کار اینجانب به عنوان مدیر فنی و مهندسی در یک شرکت ساختمانی پایان یافته و نامه عدم نیاز نیز ابلاغ شده است. لیکن علی رغم امضای برگه تسویه حساب فیزیکی خاتمه کار توسط کلیه مسئولین شرکت اعم از حقوقی، مالی، امین اموال و... مدیرعامل به عنوان مسئول بخش مرتبط، با هدف تاخیر در پرداخت مطالبات اینجانب (حدود ۲۰۰میلیون تومان) به بهانه های مختلف اجتناب می نماید. با اینکه قرارداد بنده با دفتر مرکزی است می گوید بایستی از کارگاه ها نیز تسویه فیزیکی اخذ شود. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه مشکل را پی گیری کنم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر نمیخواهند پرداخت کنند به اداره کار رجوع کنید

با سلام
نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام نمائید و مطالبه کلیه حق و حقوق قانونی خویش نمائید

تسویه با کارگاه لازمه کار بوده و اگر با کارگاه های دیگر کاری داشته اید مراجعه نمایید و اگر کاری نداشته اید و مدیر عامل و کارفرمای اصلی قصد عدم پرداخت دارد همراه با مدارک به اداره کار مراجعه نموده .