میتواند از بنده شکایت کند بابت عملی که ۴ سال پیش اتفاق افتاده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #88423327

سلام
من ۴ سال پیش با دختری رابطه داشتم و با رضایت کامل دختر پرده ی بکارت او پاره شد و بعد از ۱ سال بنا به دلایلی رابطه ی ما تمام شد یک ماه پیش بعد از گذشت ۳ سال دوباره به خواسته و اصرار ان دختر ما با هم رابطه داشتیم و از فردایش خبری ازش نشد ایا این دختر میتواند از بنده شکایت کند بابت عملی که ۴ سال پیش اتفاق افتاده و با عمل یک ماه پیش ثابت کند؟
اگر میتونه حکم و مجازات و راه های قانونی به چه شکل است

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتساب این عمل به شما بنا بر دلایل متعدد که در این مقال نمی گنجد پس از ۴ سال عملا غیر ممکن است.

بله . اگر در پزشکی قانونی رابطه با شما به اثبات رسیده باشد احتمال انتساب موضوع به شما نیز وجود دارد .