با توجه به این که برادرم در شرف جدایی می باشد، همسرش از انتقال سند به نام پدرم خودداری می کند، چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #88413961

در سال ۹۴ بدون اینکه مبایعه نامه ای تنظیم کنیم، سند ملکی به نام پدرم را برای دریافت وام به نام همسر برادرم که دارای اعتبار و حساب جاری بود کردیم. در طول این مدت هم اقساط را من تسویه کردم و مدارک پرداخت هم وجود دارد. الان با توجه به این که برادرم در شرف جدایی می باشد، همسرش از انتقال سند به نام پدرم خودداری می کند؟ من الان چطور می تونم سند حاصل دسترنج ۲۰ سال زحمت را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما ناچار هستید برای انتقال رسمی ملک علیه همسر برادرتان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود را تقدیم نمایید و به فیش‌های پرداخت وام استناد کنید و نیز چنانچه شهودی در این رابطه وجود دارند به شهادت آنها نیز استناد کنید و اگر هیچ دلیلی در این مورد ندارید می توانید درخواست سوگند همسر برادر تان را بنمایید و توجه داشته باشید که اگر تقاضای سوگند نمودید و ایشان سوگند یاد کردند کار تمام است

ابتدا باید پدرتان با ارسال اظهارنامه ای تقاضای استرداد منزل را کرده و پس از ابلاغ اظهارنامه به همسر برادرتان ، با تقدیم دادخواستی تقاضای رجوع از هبه را مطرح نماید .

با سلام
چون سند رسمی است کار برای شما سخت است لذا در صورت داشتن مبایعه نامه تنظیمی در املاک که از همسر برادرتان در قبال سند رسمی اخذ نموده باشید یا دست خطی و مدارکی و در نهایت شاهدینی بر این امر در بین باشد شاید بتوانید احقاق حق نمایید.