نام من به عنوان مالک ۲ دانگ از خانه در سند ثبت می‌شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹۶ #88344882

باسلام همسر من میخواهد ۲دانگ از خانه را به نام من بزند میخواستم بدانم نام من به عنوان مالک ۲دانگ از خانه در سند ثبت می‌شود؟ در ضمن سند خانه برای وام در رهن بانک است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در صورت انتقال دو دانگ به طور صحیح و صدور سند به نام شما ، مالک خواهید بود، اما با توجه به رهنی بودن ملک که در بحث امکان نقل و ‌انتقال اموال رهنی اختلاف نظر می باشد، به نظر می رسد فرض اخیر که در رهن بانک می باشد مطابق قوانین و رویه قابل نقل و انتقال نخواهد بود؛ آرزوی شادکامی.

با سلام
به دلیل در رهن بودن ملک ، لذا امکان انتقال مال نخواهد بود مگر بعد از فک رهن .
و نیز برای انتقال دو دانگ این ملک بایستی در دفاتر اسناد رسمی حاضر شوید و مدارک خود را ارایه نمایید تا بعد از اتمام امر و روال کاری ، سند تک برگ برای دو دانگ بنام شما صادر گردد .

با سلام
تا زمانی که سند منزل در رهن بانک می باشد امکان نقل و انتقال وجود ندارد، پس از اتمام رهن سند میتوانید نسبت به تنظیم سند دو دانگ به نام خودتون اقدام کنید
موفق باشید

بله امکان پذیر هست ولی در رهن بانک می باشد تا پرداخت اقساط همچنین موافق بانک نیز در این مسئله جایز است

طبیعی است که با انتقال سند نام شما نیز به عنوان مالک قید شده و سند مستقلی برایتان صادر خواهد شد ولی اگر سند در رهن باشد امکان انتقال وجود ندارد .