ظرف پنج روز در دادسرا باید حضور یابم آیا پنج شنبه و جمعه جز همان مهلت محسوب می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۰۹۵ #88259373

سلام طی پرونده ای که به عنوان متهم می باشم شنبه ۲۹ تیرماه آخر وقت به بنده ابلاغ شد که ظرف ۵ روز جهت تفهیم اتهام در بازپرسی حاضر باشم سوال بنده این هست که چون پنج شنبه و جمعه دادسرای تهران تعطیل هست بنده دقیقا چه روز باید حضور پیدا کنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شنبه باید حضور پیدا کنید

اولین روز بعد از تعطیلی بایستی حضور پیدا کنید.

با سلام و وقت بخیر
میتونید روز شنبه مراجعه کنید به دلیل اینکه روز آخرتعطیل می باشد .

با سلام
روز بعد از تعطیلی آخرین روز محاسبه می شود.

چون اخرین روز تعطیل است روز بعد از تعطیلی روز آخر محاسبه می شود. شنبه می توانید حاضر شوید