آیا بعد از فوت پدر و مادر پسران میتوانند ادعای ارث از طلاها را داشته باشند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۳۸۸ #88257391

با عرض سلام به مشاورین محترم که بدون هیچ چشمداشتی به مردم این سرزمین کمک میکنند
سپاااس🙏🌺
در خانواده ای که پدرو مادر فوت کرده اند. مادر مالک مقداری طلا بوده که متعلق به شخص خودش بوده و درزمان حیاتش بارها بصورت شفاهی به دختران اعلام کرده که، بعد از فوتم طلاها سهم دخترانم و بین انها تقسیم شود ( لازم به ذکر است در این طایفه عرف و رسم معمولا به اینصورت است که طلاهای مادر به فرزندان دختر به ارث میرسد ) .
ایا مورد مربوط به طلاهایی که متعلق به مادر است جزو داراییهای پدر محسوب میشود؟؟ و قانون بطور کلی در این مورد چه گفته ؟؟
تشکروسپاس🙏🌹

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طلاهای مادر نیز جزو ماترک متوفی محسوب میگردندو کلیه اموال ایشان از جمله طلاها میان تمامی وراث تقسیم میگردد.

درود
در شرایط عادی طلاهای مادر نیز جزٸی از ماترک محسوب و بین تمامی وراث به نسبت قانونی تقسیم میگردد .

سلام ودرود
طلانیزجزءماترک متوفی بوده و بین تمامی وراث به ارث می رسد،مگراینکه وصیت،توافق ویاصلح بین فردیاافراد خاصی شده باشد.
موفق باشید

باسلام
طلا بین همه وراث تقسیم میگردد

باسلام واحترام .طلاهای متعلق به مادر هم طبق قانون به تمام وراث میرسد

با سلام طلا نیز به وراث خواهد رسید و تقسیم خواهد شد

طلا نیز جزء ماترک متوفی است و به وراث می رسد.