بخاطر تهدیدی که کرده؛ میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۴ #87918661

سلام وقتتون بخیر
‌ میخاستم بپرسم از استاتیت عزیزم که چند روز پیش بنده یه عدد تلفن همراه فروختم خریدار بهم زنگ زد سرقراری که با هم داشتیم بنده رفتم گوشیو دید شرایط گوشی هم قبول کرد خرید الان بهم پیام ‌داده ‌منو تهدید میکنه بگیرمت کارت دارم ماشینت و میخابونم فلان میکنم چنان میکنم در معامله بین منو اقا‌ اقای خریدار شرایط کالا رو قبول کرد پولشو بهم داد الان اون فرد میتونه از من شکایت کنه یا من تهدیدی که منو کرده میتونم شکایت کنم‌ کمکم ‌کنین ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و عرض ادب
اگر گوشی ایراد داشته باشد و پنهان نموده باشید حق فسخ ایجاد می شود و تهدید ایشان نیز جرم می باشد و قابل پیگیری است.

با سلام و احترام
با ادله کافی بله

با سلام
اگر درگوشی عیبی پیدا کرده می تواند از خیار تدلیس استفاده کند وشکایت کند وفسخ معامله کند

بله با استناد به دلایل و مستندات تحت عنوان تهدید می توانید شکایت کنید

بله تهدید جرم مستقلی هست و درصورت اثبات با مستندات قابل پیگیری و مجازات میباشد

بله شما می توانید علیه او اقامه دعوی کنید لیکن بحث بر اثبات تهدید کننده است که شما باید بتوانید بامداارک ومستندات ثابت کنید

باسلام میتوانید علیه ایشان شکواییه مبنی بر تهدید و فحاشی تنظیم و به دفاترخدمات قضایی مراجعه نمایید.