امکان استخدام وکیل در مرحله بازداشت شخص توسط اطلاعات سپاه

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۰ #87909539

به اتهام فرقه‌ای بودن یک مجموعه فرهنگی، اطلاعات سپاه یک نفر رو بازداشت کرده و لپ‌تاپ و گوشی بقیه اعضا رو گرفته. آیا در این مرحله که مرحله جمع آوری اطلاعات هستند می‌توان وکیل گرفت یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در برخی از جرایم حسب صلاحدید مقام قضایی ممکن است قرارعدم دسترسی صادر شود و در این مورد خاص اگر مانعی نباشد از وکلای ماده ۴۸ می توانید استفاده نمایید .

سلام بله امکان دریافت وکیل وجود دارد استثنائا در جرایم امنیتی یا در جرایم سازمان یافته با مجازات سنگین وکلا باید از وکلای مورد اعتماد رئیس قوه باشند

با سلام باید عناوین اتهامی بررسی شود ولی معمولا در این قیبل موارد عناوین اتهامی عناوینی است که مشمول تبصره ماده ۴۸ قانون آئین دادرسی کیفری است و وکلای مورد تایید رئیس قوه قضائیه امکان وکالت دارند.

با سلام می توان در این مرحله از وکلای مورد تایید دادگستری انتخاب کرد.

باسلام. می توانید از وکلای مورد اعتماد قوه قضاییه که همکاران در لیست مشخصی می باشند را انتخاب نمایید.

اصولا متهم حق دارد در تمام مراحل رسیدگی وکیل داشته باشد مگر درموارد خاص مثل این مورد که جزء موارد خاص است واحتمالا اجازه ندهند متهم وکیل داشته باشد

با سلام
در مرحله تحقیقات مقدماتی این قبیل جرائم، وفق تبصره ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری می توان از وکلای مورد تایید رئیس قوه قضاییه انتخاب نمود.