من از یک شرکت چکی به مبلغ ۱۴ میلیون تومان دارم که برگشت زدم بدلیل اینکه یکماهه موجودی ندارن چجوری میتونم پولمو بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #87902620

من از یک شرکت چکی به مبلغ ۱۴ میلیون تومان دارم که برگشت زدم

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه+خسارات قانونی ارایه کنید

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه تنظیم نمایید.

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست مطالبه وجه و قرار تامین خواسته نمایید

اولا بررسی کنید که چک شما دارای اوصاف *کیفری*است یا *حقوقی*؟؟؟
دوما صاحب حساب *شخص حقیقی است (فرد مشخص)*یا*شخص حقوقی(شرکت)*؟؟؟
سپس:

اگر چک واجد اوصاف کیفری است شکایت صدور چک بلامحل به طرفیت شخص صاحب حساب نمایید

اگر صاحب چک(شخص حقوقی)است یعنی دارنده چک شخص حقیقی(فرد) نیست به طرفیت شرکت *دادخواست مطالبه وجه به انضمام مطالبه خسارت تاخیر تادیه به انضمام مطالبه خسارات قانونی * بدهید

اگر صاحب چک فرد مشخصی است همین دادخواست را میتوانید غیر از شرکت به طرفیت آن شخص مطرح کنید(یکی از انها یعنی یا نسبت به فرد یا شرکت)