اگر زن و مردی از هم طلاق نگرفته؛ اما جدا از هم زندگی کنند حضانت فرزند تا قبل از ۷ سالگی به مادر داده میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۳ #87898647

سلام وعرض ادب
اگر بله در چه صورت حضانت از مادر گرفته میشه؟
اگر پدر توانایی نگهداری بچهارو داشته باشه و به هیچ وجه تمایل به دادن حضانت نداشته باشه ایا باز هم حضانت به مادر داده میشه؟ ایا شرایط مالی مادر برای نگهداری بچه شرط است؟ اگر شغل مادر به گونه ای باشه که حقوق ماهیانه دریافت نکنه و مقدار کم نفقه و اینکه از خودش خانه ای نداشته باشه و در خانه پدر زندگی کنه حضانت به مادر داده میشه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که زوجین رسما از هم جدا نشده و به صورت مستقل زندگی میکنند ، حضانت با توافق حاصله یا از طریق دستور دادگاه تعیین میشود که معمولا تا ۷ سالگی بر عهده مادر قرار داده میشود .وسلب حضانت از مادر در صورتی میسر است که عدم صلاحیت اخلاقی یا روانی یا جسمی مادر ثابت گردد.

در هر صورت جضانت فرزند تا سن ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است سلب جضانت از مادر در صورتی است که دچار انحطاط اخلاقی شود.

با سلام
فرزند حتی اگر با مادر زندگی کند نفقه اش بر عهده پدر است.

الویت حضانت طفل تا ۷ سالگی مادر است و سلب این حضانت از مادر نیازمند دلایل و مستنداتی است که اثبات کند صلاحیت نگهداری طفل را ندارد. در مواردی هم که هنوز صیغه طلاق بین زوج و زوجه جاری نشده اما جدا از یکدیگر زندگی میکنند تصمیم اینکه حضانت طفل با پدر است یا مادر توسط دادگاه انجام میشود مگر اینکه طرفین با یکدیگر بر سر این مسئله توافق داشته باشند.

- در زمانی که زوجیم رسما از هم جدا نشده ولی به صورت مستقل زندگی میکنند ، حضانت فرزندان با توافق یا از طریق دستور دادگاه معین میگردد که معمولا تا ۷ سالگی بر عهده مادر قرار داده میشود .
- سلب حضانت از مادر در صورتی میسر است که عدم صلاحیت اخلاقی یا روانی یا جسمی مادر به اثبات برسد .