خرید و فروش سنگ قیمتی جرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷,۳۹۹ #87886332

ایا هر سنگ قیمتی که از زمین کشاورزی پیدا بشه مثلا زمرد یا یاقوت یا سنگ با ارزش دیگر میشه فروخت یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله جواهرات امری قانونی است منعی ندارد مگر اینکه عتیقه باشد

در صورتی که جز اموال تاریخی نباشد خرید و فروش منعی ندارد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، منعی برای معامله جواهرات در قانون وجود نداره مگه اینکه جزء اموال تاریخی محسوب بشه

منفی برای خرید و فروش آن نیست مگر اینکه جزو آثار ذیقیمت تاریخی باشد در آن صورت باید ب مراکز مربوطه جهت معرفی اطلاع داده شود

چنانچه جزو اموال تاریخی قابل تعریف نباشد منع قانونی برای معامله وجود ندارد .

با سلام
اصل در قوانین این است که هیچ شغلی منع قانونی ندارد مگر آنکه قانون آن را منع کند…در مورد سوال شما نیز قانون مواردی را همچون گرفتن مجوز در خصوص کشف و استخراج را بیان کرده ولی حرفی از منع یا گرفتن مجوز از وزارت خانه برای خرید و فروش حرفی نزده است لذا باید بیان داشت که خرید و فروش این سنگ ها منع قانونی ندارد