شوهرم اقساط وام را واریز نکرده، و حالا ضامن از من شکایت کرده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۶۷ #87851597

سلام
یک سوال داشتم، من و نامزدم به مشکل برخوردیم و من مهریه ام رو اجرا گذاشتم و ایشون برای اینکه تلافی کنن وام ازدواج منو که برای خودشون برداشته بودن و یه ضامن خودشون بودن و یه ضامن هم دوست پدرشون و اون وام به من نرسید و من فقط پرینت خرج اون وامو از بانک گرفتم الان پول وامو واریز کردن و کاری کردن دوست پدرشون از من شکایت کرده، برای اون مبلغ وام.
میشه راهنمایی کنید من چیکار باید بکنم؟
من حتی یک هزارم از اون وام استفاده نکردم و الان از کجا اون مبلغو پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در برابر ضامن مسئول پرداخت اقساط تسویه شده از سوی ایشان هستید ولی اگر مبالغ وام به شما پرداخت نشده می توانید علیه همسرتان من باب مطالبه وجه اقامه دعوی کتیر

ضامن می تواند پس از پرداخت وام ، مبلغ پرداختی را از وام گیرنده مطالبه کند

در مقابل بانک در هر حال مسئول می باشید. اگر دلیلی دارید که مبلغ وام را به همسرتان داده اید و به عنوان قرض بوده و ...می توانید اقامه دعوا نمایید.

میتوانید به استناد پرینت وجه دریافتی وام که به حساب ایشون واریز کردید مطالبه وجه از ایشان نمایید .

سلام . اگر تسویه حساب وام بدون رضایت شما و قبل از این که بانک اقدام حقوقی انجام دهد صورت کرفته ، ضامن حق مطالبه از شما ندارد .

سلام قاعدتا، وام گیرنده ملزم به پرداخت مبلغ اقساط هست و بانک اون شخص رو میشناسد. اگر که شما توافق یا قرارداد قابل استنادی دارید در قالب مطالبه میتونید از همسر خودتون شکایت کنید که ایشون اقدام به پرداخت بکنند ولی الآن در مقابل بانک در هر حال شما ملزم هستید. در خدمت شما هستیم.