منظور از ذی سمت و مرتبط در احضاریه، چیست؟

پرسیده شده
۸۰ پاسخ ۸۲,۵۸۷ #04542825

در احضاریه که آمده نوشته ذی سمت و مرتبط.
منظور از شخص ذی سمت و مرتبط کیست؟
آیا فقط برای من ارسال شده یا برای طرفمم ارسال شده؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۸۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام منظور اطراف دعوی میباشد. شامل دردعوی کیفری شاکی ،متهم، دعوی حقوقی خواهان وخوانده ودصورت تعین وکیل مشخصات وکیل

منظور شاکی، مشتکی عنه می باشد برای طرف مقابل هم حتما ارسال شده است

ذی سمت یعنی دعوی و اختلاف مستقیما به او مربوط باشه مثل شاکی، مشتکی عنه، خواهان خوانده، وکلای آنها، نمایندگان قانونی آنهاو... . بقیه اشخاص مرتبط هستند. بستگی دارد دادگاه احضاریه را برای چه کسانی فرستاده باشه.

ذی سمت یعنی طرفین پرونده
مرتبط یعنی اگر مستند دعوی اظهارات شهود می‌باشد باید در دادگاه حاضر شوند

با سلام،ذیسمت اصولا اصحاب پرونده یعنی طرفین پرونده میباشند اشخاص مرتبط معنای وسیع تری دارد و شامل شهود و مطلعین، داور و اشخاص دیگری که به مناسبتی در پرونده ثبت شده اند میباشد

با سلام
مقصود از ذی سمت، طرفین دعوا و وکلای آن ها می باشد.

با سلام
ذی سمت میتواند بر بعنوان اصحاب دعوی یا بعنوان شاهد یا مطلع صدق کند .