حقوق مستمری را چگونه به فرزند محجور تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۸۰۱ #87794195

باسلام. ما پرونده تقسیم ترکه داشتیم که در آن حقوق مستمری مرحوم هم ذکر شده بود ولی دفاعی صورت نگرفته و حقوق به همسر مرحوم داده میشود .درحالی که فرزند اش هم محجور است و دارو درمان مصرف میکند و باید حقوق معمولا به فرزند محجور برسد در قانون چنین است ما بعد متوجه شدن اینکه در حقوق دفاعی صورت نگرفته و رای قطعی شده ما دوباره درخواست تقسیم ترکه دادیم ولی قاضی جدید میگه رای رو اونیکی قاضی رد کرده و تمام شده و حالا ده روز زمان واسه اعتراض داریم.آیا با اعتراض درست میشه وقتی یکبار حقمان ضایع شده ما دوباره درخواست دادیم ولی رسیدگی نمیشه.لطفا راهنمایی کنید ما چه راهی رو پیش بگیریم پدرم واقعا مریض هست و همسرش قیوم است و برای بیمارستان و دارو....به حقوق واقعا نیاز است چی کارکنیم همسر مرحوم که به هیچ طریق راه نمی یاد ما چه درخواستی بدیم آیا راهی هست.؟؟ ممنون از پاسخگویی تان.حقوق مستمری از بیمه هست ولی بیمه میگه همسر مرحوم باید امضا بده اونا عمرا قبول کنن فقط از راه قانونی میتونیم حقمون رو زنده کنیم اونم که اینجوری شد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از صدور حکم و قطعی شدن ان امکان اعتراض وجود نخ.اهد داشت مگر اینکه طبق اسناد و مدارک جدیدی که دال بر حقانیت شما باشد میتوانید اعاده دادرسی نمایید

رای قطعی شده است در صورتیکه دلایل جدیدی در دست دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی دهید

با توجه به اینکه رای قطعی شده لذا امکان اعتراض نمی باشد مگر اینکه مدک جدید وجود داشته باشد که از بعد اعاده دادرسی می توان درخواست اعاده دادرسی نمود

اگر هنوز برای تجدیدنظر وقت باقی است و منظور شما از ۱۰ روز اعتراض تجدیدنظر است با لایحه ای از رای تجدیدنظرخواهی نمایید.

با سلام مگر فرزند محجور با همسر متوفی زندگی نمیکند .خرج ومخارج مگر با ایشان نیست اگر از محجور کسی دیگری نگهداری میکند میتوانید اعاده دادرسی بدهید که از متوفی به فرزند نیز از مستمری درصدی سهم برسد

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی جز اعاده دادرسی نمی‌باشد آن هم با شرایطی ممکن است

درود بر شما، چنانچه رای قطعی در این خصوص صادر شده باشد، متاسفانه بعید است بتوانید حتی با اعاده دادرسی در این مورد نیز راه به جایی ببرید.