فیش حقوقی باید برای اعسار ارائه شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۱ #87711014

سلام. من تو یه شرکت خصوصی کار میکنم که سالیانه یا ۶ ماهه با من قرارداد می بنده. الان در حال حاضر یه قرارداد ۱ ساله دارم که به تازگی تمدید شده. توی قرارداد من نوشته شده روزی x تومن حقوق ثابت روزانه که در ماهش حقوق پایه من رو تشکیل می ده به اضافه حدود یه تومن حق مسکن و بن کارگری. بر اساس این قرار داد حقوق من مثلا میشه ماهی ۳ تومن.
** ولی توی فیش حقوقیم یه آیتم هایی اضافه شده که میزان حقوق ماهیانه منو افزایش میده. مثل حق جذب و کمک هزینه رفاهی. این آیتم ها با اینکه در قرارداد من نیومدن ولی شرکت به من پرداخت میکنه ولی این اختیارو داره هر وقت دلش خواست اینا رو قطع کنه چون تو قراردادم نیومدن. مثلا با اینا میشه ۴ تومن.
** یه سری آیتم دیگه هم هست که ثابت نیست مثل اضافه کاری و بهره وری که ممکنه مثلا ۱ ماه من اضافه کاری وایسم یا نمونم. یا مدیرم بهم بهره وری بده یا نده. مثلا با اینا میشه ۵ تومن.
۱) حالا سوالم اینه
وقتی میخوام درخواست اعسار بدم باید قراردادم و اون مبلغی که تو قراردادم مشخص شده رو به قاضی ارائه بدم و روی اون مثلا ۳ تومن مانور بدم یا اینکه باید اصل فیش حقوقیم رو ارائه بدم (یعنی ۴تومن یا ۵ تومن) و بعد به قاضی در مورد ایتم ها توضیح بدم؟
نمیخوام این شاعبه برای قاضی به وجود بیاد که من مثلا میخوام فریبش بدم. می خوام بدونم عرف و قانونیش کدومه و من باید چه سندی را ارائه کنم که این دید برای قاضی به وجود نیاد؟
۲) یه سوال دیگه هم دارم. از طرف دیگه آیا ممکنه که اصلا خود دادگاه از محل کار من حقوق من رو استعلام کنه؟ یعنی من اصلا فیش یا قرارداد نبرم و خودشون استعلام کنن.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات اعسار صرفا دو شاهد کافی است در صورتی که شهادت شهود مورد پذیرش قاضی قرار گیرد حکم اعسار صادر خواهد شد

درود
دو شاهد داشته باشید نیاز به ارائه فیش حقوقی نیست.

بله بهتره فیش حقوقی را هم به قاضی بدهید علاوه برارائه یا عدم ارائه قاضی بنحو مقتضی اعسار شمارا قبول یا رد خواهد کرد