فروش مال غیر با جعل سند تک برگ به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۵ #87666

با سلام
بنده یک قطعه زمین با طی کردن تمامی مراحل قانونی انتقال سند خریداری کردم و سند تکبرگی برایم صادر گردید. حال بعد از 5 ماه، مالک اولیه زمین که سند دفترچه ای به نام اوست ادعای مالکیت می کند و سند ارایه نموده است. با بررسی های به عمل آمده این سند دفترچه ای و شناسنامه وی از طرف شخص دیگری جعل و انقال سند انجام شده است. حال اگر دادگاه انتقال اول را به علت جعل سند، باطل کند چه اتفاقی می افتد؟ حق و حقوق بنده که سند تک برگ قانونی دریافت کرده ام چیست؟ سند من دومین سند تکبرگ صادر شده است. آیا مالک از من می تواند شکایت کند؟ من که همه کارهایم قانونی بوده است.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه جعل شده باشد معامله با شما باطل خواهد شد و شما باید علیه فروشنده خود شکایت کیفری کرده و برای مطالبه خسارت اقدام کنید. لذا اگر اطلاعی از این موضوع نداشته باشید مالک فقط باید از فروشنده شکایت کند نه از شما.