گرفتن دستور تخلیه ملک در صورت نیاز مبرم به آن چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #87599771

با سلام خدمت کارشناس محترم حقوقی
اینجانب سال قبل یک واحد آپارتمان خودم را فروختم و بصورت مستاجر از مالک جدید یکسال اجاره کردم و پیرو آن یک واحد آپارتمان خریدم و آن را به مدت یکسال اجاره دادم که تاریخ تخلیه هردو آپارتمان اول آبانماه امسال است. حالا با توجه به شیوع کرونا و مصوبه ستاد کرونا مبنی بر تمدید یکساله املاک استیجاری بمدت یکسال بصورت خودکار، آیا اگر مستاجر بنده ملک را تخلیه نکند با توجه به اینکه بنده به ملک خود نیاز مبرم دارم چون خود باید ملک استیجاری خود را تخلیه کنم آیا امکان گرفتن دستور تخلیه فوری وجود دارد؟ واگراین امکان وجود دارد در این ایام که مشغول گرفتم دستور تخلیه هستم در این خانه که مستاجر هستم میتوانم بمانم چراکه امکان شکایت موجر بنده از ملک استیجاری ام وجود دارد.ممنون از صرف وقت شما

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دستور تخلیه صرفا در صورت اثبات اینکه مورد اجاره نیاز شخصی خود شماست صادر خواهد شد

سلام
چنانچه نیاز خود نسبت به تصرف ملک میتوانید اثبات نمایید با تخلیه موافقت خواهد شد