آیا قاضی میتواند پرونده مرا نگه دارد و روی پرونده های بعدی تحقیق کند،بعد به پرونده رسیدگی شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۴۳ #87583473

باسلام و وقت بخیر
شخصی که از حساب من کلاهبرداری کرده در دادسرا پرونده دارد و چهار نفر دیگر بجز من از این شخص شکایت کرده اما قاضی اصلا کاری انجام نمیدهد.
سوال من این است که آیا قاضی میتونه پرونده منو نگه داره و کاراشو انجام نده تا روی پرونده های بعدی تحقیق کنه،بعد پرونده منو انجام بده در حالی که جرم شخص مشخصه اما قاضی خیلی بیخیال به پرونده رسیدگی میکند، در حالی که تو این دو ماه شکایت من اصلا شخص را برای توضیحات احضار نکرده، فقط در کلانتری احضارشون کردن اما نیومدن.
ممنون میشم از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا هرگونه سو نیت خود را از دست گاه قضا از ذهن خارج کنید در ثانی پیگیری های خود را بیشتر کنید تا به نتیجه بهتر برسید

درخواست و پیگیری های متداوم شما می تواند روند رسیدگی را سرعت ببخشید.

با سلام پیگیری و تسلیم درخواست های کتبی و شفاهی قانونی از طرف شما پرونده را از رکود خارج خواهد کرد

با سلام
باتوجه به اینکه چندشاکی دراین خصوص وجود دارد لذا تحقیقات کامل و گسترده درمورد این پرونده زمان بیشتری را طلب میکند ازطرفی هم چون رسیدگی به اتهامات متهم در یک دادگاه خواهدبود باید پرونده کامل وآماده صدور حکم شود

پرونده های کیفری به ویژه جرایمی مانند کلاهبرداری دارای پیچیدگی ها و ابعاد مختلفی است که نیازمند تحقیقات مقدماتی دقیق و بعضا طولانی مدتی است و استعلامات گوناگونی در آن صورت می پذیرد
خاصه اینکه در پرونده شما شکات هم متعدد هستند.
نگران پیگیری پرونده خود نباشید آنچه که برای شما اهمیت فراوان دارد (رسیدگی به پرونده) کار عادی و هر روزه قضات محاکم است و اینگونه تصور نکنید که به پرونده شما متفاوت از سایر پرونده ها نگریسته می شود.

پیگیری پرونده برعهده شماست . بامراجعه به شعبه مربوطه ازآخرین وضعیت پرونده جویا شوید