پدرم در قراردادش ضرر کرد و بدون اینکه من بدونم منو ضامن خودش کرد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۷۸ #87515318

یک سال هست که حساب های من بسته هست، من نمیدونم باید چیکار کنم ۲۹ سالمه، از هر میپرسم میگه صبر کن بدهی رو بده، اما یک سال شد و خبری نشد و خودش هم گم و گور شده، آیا من میتونم کاری کنم و از این موضوع بیام بیرون بدون اینکه پولی پرداخت کنم؟ چون پول ندارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر پدرتان پرداخت نکند شما به عنوان ضامن مسولیت پرداخت دارید پس از محکومیت می توانید دادخواست اعسار بدهید تا اگر مورد پذیرش قرار گرفت تقسیط شود ضمنا شما می توانید به پدرتان پس از پرداخت مراجعه کنید و مبلغ پرداخت شده را مسترد کنید.

بادرود
باتوجه به اینکه شما ضامن قرارداد می باشید موظف هستید بدهی را پرداخت نموده و سپس به مدیون اصلی مراجعه که اگر نپردازند میتوانید طرح دعوا نمائید و مطالبه طلب کنید

اینکه چطور امکان داره پدر شما بدون اینکه شما متوجه بشی ضمانت رو به عهده شما گذاشته کنی عجیب و غیرممکن به نظر میرسه، اگر امضای شما جعل شده باید تامین دلیل کنید و دادخواست بدین و یا شکایت جعل و استفاده از سند مجعول رو مطرح کنید و پس از اثبات برای ابطال سند ضمانت دادخواست تقدیم کنید، اما اگر واقعا ضامن شدین راهی ندارین جز اینکه بدهی رو پرداخت کنید و بعد از پدرتون طی دادخواست مطالبه کنید و یا منتظر باشید ایشون پرداخت کنه و یا دادخواست اعسار بدین

سلام وقت بخیر
نیاز به پرداخت هر دو نفر نیست یا شما می بایست پرداخت نمایید یا پدرتان .
در صورتی که توان پرداخت ندارید می توانید درخواست اعسار دهید تا به صورت اقساط پرداخت شود.

باید در هر صورت پرداخت شود و تا زمان عدم پرداخت حسابتان مسدود است. می توانید دادخواست اعسار دهید.

باسلام
مبلغ بدهی که شما ضامن شدید باید پرداخت شود یا پدرتان یا شما بلاخره باید پرداخت گردد لذا درصورت نداشتن اموال دادخواست اعسار دهید تا اقساطی پرداخت کنید

سلام در صورت عدم توانایی دادخواست اعسار تقدیم کنید تا تقسیط شود