چقدر طول می‌کشه احضاریه برای رابطه نامشروع بیاد و شخص رو پیدا کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۷ #87242506

با سلام اگر خانومی برای رابطه نامشروع به پزشک قانونی شکایت کنه چقدر طول می‌کشه تا احضاریه برای مرد بیاد؟
اگر بدون داشتن اطلاعات از اون مرد شکایت کنه پزشکی قانونی پیگیری میکنه؟
اگه پیگیری می‌کنه چقدر طول می‌کشه تا فرد رو پیدا کنن و احضاریه ارسال بشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارایه ی مشخصات طرف مقابل مقام قضایی دستور به ابلاغ برای او صادر می کند

سلام
۱ - زمان نشخصی ندارد
۲ - برای ابلاغ اوراق قضایی به شخص نیاز به ادرس والا با تایید مقام قضایی از جراید پیگری می شود

زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد

"با سلام"
باید اطلاعات در دسترس باشد تا ابلاغ گردد

با ارایه ی مشخصات طرف مقابل مقام قضایی دستور به ابلاغ برای او صادر می کند.
زمان مشخصی نمیشود تعیین کرد با شرایط موجود

بستگی به شرایط داره زمان مشخصی نمیشه براش عنوان کرد
ممکنه شخص از روی پیغام یا شاهد ... اقدام کنه

باید اطلاعات و مشخصات طرف مقابل ارائه تا مقام قضایی دستور به ابلاغ برای او صادر کند.