متهم چنانچه وکیل گرفته باشد امکان به تاخیر انداختن یا به هر نوعی مختومه کردن پرونده را دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۳ #87209982

سلام
دستور جلب عادی برای متهم به کلانتری بعلت عدم حضور در دادگاه و کلانتری داده شده، مامورین موفق به جلب‌ متهم نشده و پرونده جهت جلب سیار به دادگاه رفته ولی دستور جلب سیار ۱۰روزه نمیاد، و، سئوال اینکه متهم چنانچه وکیل گرفته باشد امکان به تاخیر انداختن یا به هرنوعی مختومه کردن پرونده را دارد باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ارتباط با به تاخیر انداختن و مختومه کردن پرونده بسته به محتویات پرونده و مدارک و دلایل ارایه شده می باشد

سلام.
اصولا گرفتن وکیل ارتباطی به طول روند رسیدگی نداره و تعیین زمانهای مختلف رسیدگی با دادگاه و مختومه کردن پرونده هم بستگی به وضعیت پرونده داره...

سلام بهتر است از طریق شعبه مربوطه پیگیری نمایید موفق باشید

اخذذوکیل موجبات تاخیر و..را فراهم نمی نماید و تاخیر در عملکرد به روند کاری شعبه و حجم پروندهای مطروحه در ان شعبه بستگی دارد

با درود بستگی به پرونده دارد شاید بتوان با عملی موجب تاخیر شد

درود بر شما، این امور بستگی به مدارک و مستندات ارائه شده در پرونده دارد، لکن ممکن است وکیل، این مدارک را ارائه داده باشند.

درود بر شما
تاخبر یا مختومه شدن پرونده فقط بر اساس مدارک و دلایل موجود در پرونده امکانپذیر است .