در این شرایط آیا باز این کاری که من کردم، فرار از دین محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۱ #87177749

سلام.
فرض کنید مهریه برای من تقسیط شد و من ملزم شدم به پرداخت مثلا سالی یه سکه. و طلاق هم گرفتیم. حالا در طول دوران بعد از طلاق و در زمانی که من دارم سالیانه سکه میدم، اگر فرضا من یه ماشین بخرم به نامم شه. و قبل از اینکه همسر سابقم متوجه شه، سریع بزنمش به نام یکی دیگه. یا مثلا یه وامی بگیرم یه پول زیادی بیاد تو حسابم و سریع بریزمش تو یه حساب دیگه.
اگر بعد از این نقل و انتقالات همسر سابق من بفهمه که من مال دار شدم و بره درخواست توقیف اموال بده و حکم هم صادر شه
چون قبل از اینکه اون بفهمه و حکمی مبنی بر توقیف اموال من صادر شه من این کار رو کردم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به نظر می رسد فرا از دین محسوب خواهد شد لذا در نهایت تشخیص با قاضی خواهد بود

بادرود
باتوجه به اینکه حکم مدیونی شما قطعی میشود بله فراز دین محسوب میشود

با سلام اگر همسر سابق اطلاع پیدا نکنند و بنام شخص دیگری بزنید مشکلی نیست

با سلام تا قبل از قطعیت رای مبنی بر مهریه و مدیون شدن شما گلیه معاملاتی که از قبل انجام دهید مشمول فرار دین نبوده اما بعد از قطعیت رای و محگومیت به پرداخت مهریه مشمول فرار دین است لکن اگر وضعیت مالی شما تغییر کند تا زمانی که زوجه دادخواست تعدیل را مطرح نکرده همون اقساط قبلی را پرداخت میکنید ضمن اینکه میتواند توقیف اموال را مطرح کند در صورت پذیرش توسط قاضی اموال توقیف می شود

چون عمل شما بعد از قطعیت رای بوده وصف جزایی هم داره

چون دین شما قطعیت یافته لذا در زمان مدیونی هر معامله ای، معامله به قصد فرار از دین است

بله دراین مورد چون رای شمادرمهریه قطعی شده هرنوع مالی که به نام شما بشود قابل توقیف است وفروشش جرم فرارازدین محسوب می شود