آیا درست است که هیچ کارشناسی قادر به تعیین زمان تحریر یک قرارداد بصورت تقریبی نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #87174366

با سلام و احترام خدمت اساتید گرانقدر
چند سوال در مورد کارشناسان فنون هنری رشته تشخیص اصالت خط و امضا از محضر شما داشتم اولا اینکه آیا درست است که در کل ایران هیچ کارشناسی قادر به تعیین زمان تحریر یک قرارداد بصورت تقریبی نیست؟ مثلا عنوان کند حدود شش ماه پیش؟ یا یکسال پیش؟
آیا کارشناسان می بایست روشها و گزارش نحوه تهیه نظریه خود را شفاف اعلام نمایند و یا به معترض عنوان کنند که نمی توانند در این مورد پاسخی بدهند؟
آیا عنوان کردن بررسی فنی و میکروسکوپی به معنای روشهای جدیدتر و فراتر از روش کارشناس تک نفره می باشد؟
آیا روشهایی مانند شیمیایی و استفاده از لیزر و اشعه ایکس و ویدیو اکسپکترال برای تعیین قدمت زمان تحریر در ایران استفاده می شود؟
آیا خواسته خواهان در لایحه اعتراض برای گرفتن تقدم تاخر نسبت به تاریخ مورد ادعا و مشهود در پرونده مورد توجه کارشناس قرار می گیرد یا صرفا درصورتی که قاضی بخواهد این کار را انجام میدهند؟
اگر کسی اعتراض به کارشناس تک نفره داشته و خواسته ارجاع به هیئت سه نفره بکند و در استان فقط دو نفر کارشناس رسمی از سه نفر باشه و یکی دیگر از اشخاص هیئت سه نفره جز لیست کارشناسان رسمی دادگستری نباشه آیا برای این مورد میتوان درخواست ارجاع به سایر استانها بشه؟ آیا همون کارشناس غیررسمی دادگستری معرفی شده که اسمش بالای نظریه نیومده و امضا هم نزده میتونه صرفا پول کارشناسی بگیره و به صرف اکثریت چیزی عنوان نکنه و امضا هم نزنه؟
اسامی کسانی که پروانه کارشناسی میگیرند بعد از چند وقت در سایت کانون کارشناسان ثبت میشه؟ چرا که اسامی دو نفر در سیستم دادگاه شهرستان بوده ولی در سایت رسمی استانی و کشوری هنوز ثبت نیست و از کلیه وکلا هم که آمار گرفته شده تنها همان کارشناس تک نفره بدوی را صرفا و کارشناس مطلق استان میشناسند. و حتی منشی شعبه عنوان کرده اگر کسی کارشناس رسمی نباشد سیستم خطا میدهد چطور برای شخص سوم که غیر رسمی بوده و اسمش هم در سیستم دادگاه نبود، سیستم خطا نداده پس؟
باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا تعیین زمان تحریر یک قرارداد توسط کارشناس قابل تشخیص نیست
در خصوص سایر سوال ها چون این موضوع تخصصی است.بهتر است از کانون کارشناسان سوال کنید
موفق باشید

سلام
بهتر است این پرسش را از کارشناسان رسمی دادگستری بپرسید. معذلک از نظر تجربی باید بگویم تاکنون ندیده ام کارشناسان قادر به تعیین زمان دقیق یا حتی تقریبی نگارش سند با استفاده از روش‌هایی که فرمودید، باشند. شخصا در یکی از پرونده هایم چنین درخواستی داشتم که منتج به نتیجه نشد.