برای گرفتن سند مالکیت چه کاری باید انجام بدهیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #87115276

با سلام.
زمین زراعی از مادرم به ارث رسیده که ایشان مالک سه دانگ آن بوده و مهریه شان بوده است. در حال حاضر ما برای گرفتن سند ماکیت، حکم خلع ید از افرادی که سالهاست روی آن زمین کشاورزی میکنند را از دادگاه گرفته ایم.
از پاسختان ممنونم.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با حکم قطعی که صادر شده به اداره ثبت مراجعه کنید و درخواست صدور سند بدید

با سلام
با حکم قطغی دادگاه و مراجعه به اداره ثبت میتوانید درخواست صدور سند بنمایید

به اداره ثبت مراجعه کرده و با ارائه مدارک تقاضای صدور سند مالکیت کنید

باید به اداره ثبت مراجعه کنید ودر خواست سند مالکیت بر اساس رای دادگاه کنید