فیش حقوقی کارمند برای ضمانت تا چه مبلغی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۷۵۵ #87035230

با سلام
دادیار قرار وثیقه برای بنده تامین کرده مبلغ ۷۵میلیون تومان ایا فیش حقوقی قابل قبول نیست؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرار وثیقه صادر شده تنها با واریز مبلغ تعیین شده یا توقیف ملک امکان پذیر بوده و با فیش حقوق و ضمانت و ... نمیتوان تامین وثیقه نمود .

یکی از معیارها و ضوابط تناسب تامین کیفری که قانونگذار همیشه به آن تاکید دارد، در نظر گرفتن میزان ضرر و زیان وارده به مدعی خصوصی هنگام صدور قرار تامین است. لذا پدیرش قیش حقوقی ( قرار کفالت ) در قبال مبلغ ۷۵میلیون تومان منوط به موافقت مقام قضایی است.

تا مبلغ یکصدمیلیون تومان هم داشتیم که قرار کفالت صادر شده و با جواز کسب و فیش حقوقی آزادی متهم حاصل شده است.
در صورتی که دلایلی برای تخفیف و کاهش مبلغ تامین کیفری و یا تبدیل به نوع خفیف تر وجود داشته باشد میتوان تقاضای تبدیل و تخفیف قرار را به دادیاری تقدیم کرد، احتمال تبدیل و تخفیف وجود دارد.

معرفی ضامن با فیش حقوقی مختص قرار کفالت است . اگر قرار وثیقه صادر شده تنها با واریز مبلغ تعیین شده یا توقیف ملک امکان پذیر بوده و با فیش حقوق و ضمانت و ... نمیتوان تامین وثیقه نمود .

با سلام
ملاک مبلغ فیش حقوقی نیست و اعتبار خود شخصی است که اقدام به نهادن فیش حقوقی مینماید
در نهایت موافقت یا مخالفت این امر با دادگاه خواهد بود . معمولا در مبالغ بیشتر اقدام به اخذ وثیقه مینمایند

تا یک چهارم اگر دارای فرزند باشد و تا یک سوم اگر فرزند نداشته باشد قابل توقیف است