میتونم با این مدارک در دادگاه حکم رابطه نامشروع شان را بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۰ #86981634

همسرم با یک خانم شوهردار رابطه نامشروع داشته. و من مکالمه های ضبط شده اونها رو دارم و همچنین اسکرین شات از پیامهای تلگرام و اینستاگرام دارم. و متن پیامها و صداها معلومه که رابطه جنسی داشتند. آیا میتونم با این مدارک در دادگاه حکم رابطه نامشروع شان را بگیرم؟ بنده قصد طلاق دارم. میشه اثبات کرد رابطه رو و طلاق گرفت؟
ممنونم از راهنمایی ها

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اسکرین شات و صدای ضبط شده در حد اماره ی قضایی است و در صورتی که دلایل دیگری نباشد به سختی ممکن است منتج به نتیجه گردد . با اعلام رابطه نامشروع به دادگاه تقاضای استعلام از خط تلفن و پیامک های همسرتان را جهت اثبات جرم بنمایید .

سلام باتوجه به سوال شما صدا ضبط شده اسکرین شات و......اماره قضایی نزد قاضی است لذا اثبات این موضوعات
برای شرایط عسر وحرج و گرفتن طلاق بعید به نظر میرسد موفق باشید

شما به حریم خصوصی ایشان شده و مرتکب جرم شدید دنبال سایر دلایل بگردید

اقدام شما با توجه به اینکه بدون مجوز به حریم خصوصی وارد شده اید جرم است لاکن اسکرین شات اماره محسوب خواهد شد

اولا اینکه اقدامات شما به علت وارد شدن در حریم خصوصی همسر جرم می باشد ثانیا مستندات شما اماره می باشد و دلیل اثبات جرم نیست تنها به علم قاضی جهت اثبات جرم کمک میکند.

شما وارد حریم خصوصی ایشون شده و مرتکب جرم شده اید، با دلایل دیگری باید این موضوع را اثبات کنید، اسکرین شات به عنوان اماره هست و به تنهایی کفایت نمی کند،

با درود اقدام شما جرم است، بدون مجوز قانونی به گوشی ایشان دسترسی پیدا کرده اید، اگر مصر هستید طرح شکایت نمایید نتیجہ قابل پیش بینی نیست، و دلایل آورده شده در سوال در حد اماره ممکن است مورد توجه قرار گیرد.
ودلیل متقنی برای طلاق از جانب زوجه نمی‌باشد.