رابطه پیامکی با یک دختر چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۶ #86963358

با سلام و عرض خسته نباشید بنده یه سوال دارم.
بنده مدتی پیش به وسیله یک اشنا با یک دختر اشنا شدم (فقط به صورت پیامکی ) و ان دختر شرط ادامه رابطه را ازدواج قرار داد بنده هم به ایشان گوشزد کردم که باید اول بهتر همدیگه رو بشناسیم و بعد شرایط فراهم شد به خانواده اطلاع دهیم و ایشان هم قبول کردند و گذشت تا چند هفته بعد که بحثی بین ما وجود امد و رابطه ما قطع شد و گذشت تا دو ماه بعش که فهمیدم ایشون پرسو جو کردن و شماره جدیدمو پیدا کردن و تماسی گرفتند و بعد گذشت مدتی فهمیدم که ایشون واتساپ رو وصل کردن و من هم پیامی دادم و ایشون هم جواب دادن و رابطه ما دوباره اغاز شد و بعد از چند روز پدر دختر خانوم از رابطه ما با خبر شدند و ادعای شکایت از من رو داره میخواستم بدونم که ایا کاری میتونن انجام بدند یا نه در ضمن بنده هیچ گونه نزدیکی به دختر خانومم نداشتم و ایشون هم از روی اجبار یا تهدید به بنده پیام ندادن.. خیلی ممنون از کمک شما خواهشن هرچه زود تر کمک کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به محتوای پیامک ها دارد و در صورتی که مقدمات ازدواج دو نفر بتواند تلقی شود هیچ جرمی واقع نشده است.

اگر متن پیامک های شما نامتعارف باشد رابطه نامشروع دون زنا محسوب می شود که شلاق دارد و در غیر اینصورت مشکلی پیش نخواهد آمد

درودبرشما
بستگی چه نوع شکواییه ای علیه شماطرح کندباچه مدارک ومستنداتی.

باسلام
اثبات رابطه نامشروع شما بستگی به محتوای پیامک های رد وبدل شده بین شما و نظر قاضی دارد.در صورت شکایت و اثبات هر دو نفر به مجازات شلاق محکوم می شوید پس مطمئن باشید به خاطر دختر خود حاضر به شکایت نیست و جای نگرانی نیست

اگر پیامکها نامتعارف باشد قطعا جرم و تا ۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد

صرف ارتباط پیامکی جرم تلقی نشده و شکایت و اخذ نتیجه از شکایت بستگی به محتوای پیامهای مبادله شده دارد .