آیا کسی که حرفهایمان را تلفنی صحبت میکردیم شنیده می‌تونه شهادت بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲ #86956010

سلام وقت بخیر
ببخشید یک ماشین خریدم که بهم تفویض وکالت فروش دادن قبل خرید از نشان دادن مدارک خودرو خودداری کردن بعد از اینکه تفویض وکالت داده و فرداش به تعویض پلاک رفتم گفتن از حیث تعویض پلاک یک سال پیش باطل شده و ماشین هم که تعویض پلاک دیدن گواهی دادن خودرو بدلیل چند تکه بودن غیر قابل انتقال و تعویض پلاک است الان از نظر کیفری راهنمایی کنید الان فروشنده حاضر به فسخ نیست و میگه بیست میلیون کم کن تا پولت رو بهت بدم یا ماشین رو بهت میگم بنام کسی دیگه بزن و ده میلیون سود بگیر یا هرکار دوست داری کن الان من گواه دارم زمانیکه با این فروشنده تلفنی صحبت میکردم کل این مطالب رو شنیدن آیا کسی که حرفهایمان را تلفنی صحبت میکردیم شنیده می‌تونه شهادت بدهد ضمنا این ماشین میدونستن که قابل پلاک شدن نیست وگرنه یکسال از وکالت تعویض پلاکش نمی‌گذشت لطفا خواهشا راهنمایی کنید که از نظر کیفری چجوری اقدام کنم که به جزای کارش برسد چه درخواست کیفری باید بدم و با این همه مدارک این فروشنده بگوید بیخبرم رافع کیفر میشه لطفا چندسوالم رو پاسخ بدید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . بنظر جنبه کیفری نداره اما اگر اثبات کنید به جهت تدلیس در معامله قابل فسخ هست از باب این که اعمال خیار تدلیس نیاز به تخصص می باشد حتما همراه با قراردادتون به وکلای دادگستری مراجعه کنید