نحوه استفاده از سند ماشین برای قرار وثیقه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #86948086

سلام
شخصی برای ۵ میلیون میخواهد حکم جلب مرا بگیرد لذا بنده یک سند ماشین دارم که به نام پدر بنده میباشد چطور میتوانم از این سند برای وثیقه خودم استفاده کنم، آیا کپی از مدارک خاصی نیاز هست یا وکالت نامه دستی از سوی مالک سند و یا از این قبیل یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت موافقت دادگاه میتوانید وثیقه معرفی کنید یا داد خواست اعسار تقدیم نمایید

با سلام
شما در صورت موافقت دادگاه میتوانید وثیقه معرفی کنید
در ضمن برای تودیع وثیقه باید مالک ماشین با مدارک ماشین و مدارک شناسایی خود در دادگاه حاضر شود.

با سلام
میتوانید با اجرای احکام شعبه صحبت و در صورت موافقت دادگاه برای معرفی مال یا وثیقه اقدام گردد
و نیز میتوانید در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار دهید

با سلام
با توجه به اینکه خودرو، مال منقول محسوب می شود می بایستی توقیف سیستمی و فیزیکی گردد. بنابراین پدر شما باید درخواست داده و با دستور مقام قضایی ضمن توقیف در سامانه راهور، خودرو به پارکینگ منتقل و رسید آن ضمیمه پرونده گردد...

سلام
در صورت قبول دادگاه مالک به همراه اسناد مالکیت در دادگاه حاضر و وثیقه را تودیع می کنند.