پروندش کیفری است یا حقوقی؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۳۵ #86921759

سلام خواهرم از مادرم وکالت گرفت ولی بعد فوتشون پولای حساب را برداشت

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت با فوت باطل گشته است نمی توانستند

سلام بافوت یکی از طرفین وکالت نامه باطل خواهد شد ،واینکه بعد از فوت ازحساب برداشت شده پرونده حقوقی است،موفق باشید.

یکی از شما علیه ایشان دادخواست حقوقی تقدیم نماید

وکالت با فوت باطل است لذا دادخواست مطالبه را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

با سلام هم واجد جنبه حقوقی و هم واجد جنبه کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع قابل تصور است.

با سلام
چون بعد از باطل شدن وکالت این امر را انجام داده است شما ازطریق حقوقی میتوانید اقدام نمایید

با سلام
با فوت یکی از طرفین ، وکالت نامه باطل میشود و شما میتوانید علیه خواهر تان اقامه دعوی نمایید