مدارک لازم برای وکالت دادن چیست؟

پرسیده شده
۴۲ پاسخ ۸۲,۵۵۴ #93669657

سلام
چه مدارکی برای وکالت دادن تو دفتر اسناد رسمی لازم هستش؟
میخوام وکالت بدم به یکی از اشناهام برای نقل انتقال ملک و زمین اتومبیل خودم وقت ندارم برای اینکار ها چه مدارکی باید داشته باشم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک لازمه؛اوراق هویت طرفین به نحوی که سردفتراسنادرسمی بتوانداحرازهویت کندوچنانچه ملک یااموال منقول یاغیرمنقولی موضوع وکالت واحدومختص یک مالی مشخص باشداسنادومدارک مثبت مالکیت موکل ویابطورکلی می‌توان وکالت دادکه مورداخیربه لحاظ تالی فاسدمحتمله وسواستفاده و..!توصیه نمیشود!

با سلام
ارائه مدارک شناسایی هویت (کارت ملی) و مدارک ماشین وملک الزامی میباشد.

اسناد هویتی و مدارک مربوط به ملک و اتومبیل

با سلام،
کارت ملی خودتان را همراه داشته باشید.
علاوه بر کارت ملی،به اصل اسناد مالکیت هر کدام از اموال تان که قصد اعطای وکالت راجع به آن ها را دارید نیز نیاز است. برخی از اموال علاوه بر سند مالکیت نیاز به مدارک دیگری هم دارند. مثلا برگ سبز، کارت ماشین و... بهترین راه این است که قبل از مراجعه به دفترخانه، تلفنی جزئیات را با همان دفترخانه هماهنگ کنید. معمولا پاسخگو هستند.
موفق باشید.

اسنادآن چیزی که میخواهیددرموردش اقدام کنیدومدارک هویتی خودتان بطورمثال برای خانه سندخانه ومدارک هویتی مثل کارت ملی و شناسنامه.هراموالی مدارک خودرامیطلبدودرکناراینهامدارک هویتی هم لازم است.

بادرود /لصل مدارکی که میخواهید نسبت به انها وکالت بدید جهت احرازوکارت ملی ومکبی مشخصات وکیل

با سلام
برای زمین و ملک و خانه (اموال غیر منقول ) می توانید سند وکالت تام الاختیار تنظیم کنید
ولی برای هر تعداد ماشین (اموال منقول ) وکالت نامه جداگانه مختص آن ماشین تنظیم می شود
پس مدارک مالکیت هر کدام از اموال مربوطه به همراه مدارک شناسایی وکیل و موکل