با تجاوز از سوی کارفرما؛ چگونه از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #86918489

سلام
من در دوره سه ماهه آزمایشی در یک شرکت، از سوی مدیر عامل مورد تجاوز قرار گرفتم و پس از اون بدلیل اینکه نپذیرفتم که با میل خودم با ایشون دوست باشم و ارتباط داشته باشم، بعد از دوره سه ماهه آزمایشی با من قطع همکاری کردن و حقوقم رو هم ندادن و بیمه هم برام رد نکردن و برای موارد ذکر شده تنها شاهد های من، دو تا از کارمندان خودشون هستن که قطعا شهادت نمیدن، آیا من میتونم از ایشون بابت هتک حرمتم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اثبات این امر در دادگاه می بایست از طریق شهود و یا پیامک هایی که ایشان در این رابطه برای شما میفرستاد بتوانید این موضوع را در دادگاه اثبات نمایید ولی به صورت کلی با توجه به رابطه کارگر و کارفرمایی که بین شما وجود دارد میتوانید از طریق اداره کار نسبت به مطالبه آن اقدام نمایید.