اخاذی در رابطه دوستانه را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #86804157

با سلام.
بنده نزدیک دو ساله با یک دختری دوست هستم. اخیرا به دلیل ایجاب شغلم به شهرستان رفتم و شرکتی که براش کار میکنم یک میهمانسرا در اختیار بنده گذاشته. و هر از چند گاهی با دوست دخترم دو سه روزی اونجا میموندیم. اخیرا بین ما یه سری مشکلاتی پیش اومده که باعث شده رابطمون کلا دعوا بشه و من مانع اومدن اون به مهمانسرا شدم. چون وقتی میاد اینجا شروع میکنه عربده کشی و وسایل خونه شکستن و آبرو ریزی از روی قصد. طی هفته جاری انقدر اس ام اس معذرت خواهی و پشیمونی از کارهاش و دلتنگی و این حرفا فرستاد که من رفتم و آوردمش. اما از روزی که اومده دوباره کلا داره باهام میجنگه و فهش میده و خودم رو میزنه و آبروریزی میکنه و حرفش اینه که باید ۵ میلیون بدی تا من از اینجا برم و رفته تو یه اتاق و در رو قفل کرده.۲ روزه دارم بهش التماس میکنم که تموم کنه این ماجرا رو و من پولی ندارم بدم بهش.اما تو گوشش نمیره.کلا از کار و زندگی افتادم و نشستم اینو میپام که شر درست نکنه.تو این ۲روز هم کلا منو با هرچی دم دستش بوده زده و کل بدنم رو کبود کرده.منم از ترس آبروم نمیتونم هیچ کاری بکنم.ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید و به دادم برسید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص ضرب و جرح شکایتی مبنی بر همین موضوع ارائه نمایید
در ارتباط را ایجاد مزاحمت شکایتی مبنی بر رفع مزاحمت مطرح کنید

سلام و درود
برای ضرب و جرح عمدی میتونید ازش شکایت کنید، اینکه قصد دارید ازش شکایت کنید را بهش بگید احتمال داره کوتاه بیاد، و در صورتی که کوتاه نیامد ازش شکایت کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد برای شما چون شما مسلمان هستید و بدون صیغه موقت با کسی ارتباط نمیگیرید. لذا ادعای شما را دادگاه حمل بر صحت میکند و مشکلی پیش نمی آید، شما در موضع قدرت هستید نترسید ولی در حقش مردانگی کنید و اگر میخواهید کات کنید بدون اذیت و آزار رابطه را قطع کنید.
موفق باشید.