آیا میشود از بانک مذکور به علت عدم همکاری شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۷ #86772748

سلام
حکم قضایی داشتم از دادگاه مشهد برای بررسی و توقیف و انسداد حساب بانکی، بانک سه روز از توقیف حساب جلوگیری کرد با توجه به اینکه حساب مذکور موجودی قابل توجهی داشت البته در شعبه استان همدان و در نهایت در پاسخ نامه قضایی نوشت که نامبرده در این استان دارای حساب نمیباشد. در مراجعه بعدی به همان شعبه متوجه خالی شدن حساب از طرف صاحب حساب شدم،
آیا میشود از بانک مذکور به علت عدم همکاری شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر از دادگاه مشهد برای همدان نیابت قضایی گرفته باشید اما بانک همدان با وجود نیابت ودستور این کار را نکرده باشد بانک مسئول وباید پاسخگو در غیر اینصورت خیر تخلفی نبوده است.

با درود بنظر تخلفی صورت نگرفته است

اگر در دستور توقیف حساب ذکر شده باشد مسدود نمودن حساب های محکوم علیه داخل استان نمی توانید شکایت نمایید

سلام
در صورت احراز و اثبات ارتکاب تخلف توسط بانک می توانید
اما به نظر باید برای استان همدان نیابت می گرفتید

با سلام - چنانچه شما از دادگاه مشهد برای همدان نیابت قضایی گرفته باشید ولی بانک همدان علیرغم وجود نیابت ودستور قضایی این کار را نگرده باشد که بانک مسئول هست وباید پاسخگو باشد در غیر اینصورت خیر

شما باید از مشهد برای همدان نیابت می گرفتید و دادگاه همدان دستور توقیف حساب را میداد اگر این روال طی شده شعبه مذکور مرتکب و تخلف شده و مسئول می باشد.