فروش وسایل خانه توسط برادر معتاد را چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۸۴ #86601759

با سلام بنده برادری دارم که معتاد است و وسایل خانه اعم خوراکی و دیگر اشیای خانه را هنگامی که کسی در خانه نیست برمی دارد و برای تهیه مواد مخدر خود می فروشد خواستم از شما کمک بگیرم برای شکایت از برادرم چگونه اقدام کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید هم از بابت اعتیاد و نگهداری و مصرف مواد مخدر طرح دعوا نمایید و هم بابت ارتکاب سرقت اقامه دعوا نمایید البته موضوع اخیر باید مستند به ادله کافی باشد

با سلام از مالخر و برادرتان میتوانید شکایت سرقت و خرید و فروش مال مسروقه نمایید.

اگر برادر، وسایل دیگری رابفروشد مرتکب سرقت شده است

سلام، علیه ایشان به جرم سرقت و اعتیاد شکایت کنید

سلام
علیه ایشان شکایتی مبنی بر سرقت مطرح نمایید
مبلغ سرقت مازاد بر سهم خودشان در منزل،قابل وصول خواهد بود

سلام . میتونید شکایت سرقت رو مطرح کنید اگر وسایل خانه توسط ایشون خریداری نشده یا اگر مشترک هستش بیش از سهم خود فروخته است..برای اثبات هر جرمی بایستی مدرک داشته باشد . اگر شاهد دارید که عالیع اگرم نه. موقعی که ایشون این کار را انجام میدهند به پلیس زنگ بزنید تا بیاید صورت جلسه کند