آیا میتوانم کاری در ارتباط با این قانون مجتمع که مبلغ باید سالانه باشد، انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳ #86294139

سلام و درود
سوالی در مورد ورودی پارکینگ ساختمان ساکن در آن دارم و ممنون می شوم که مرا در این امر راهنمایی کنید. در ساختمانی ساکنم که دو ورودی شمالی و جنوبی دارد که جنوبی متعلق به خود مجتمع و شمالی مربوط به مجتمع دیگریست که فقط راه را جهت ورود به پارکینگ در اختیار این ساختمان قرار داده است. متاسفانه برای ورود این مجتمع از ما مطالبه مبلغی را برای ورودی میکند و عنوان میکنند که اگر ماشین تعویض شود مجدد باید هزینه از نو پرداخت گردد (هزینه سالانه است و برای یک ماشین) و ارتباطی این پرداختی به مالک نداشته و مجدد هزینه دریافت میکنند. مجتمع خود ما در این خصوص اقدامی نمیکند و مساله را از سر خود باز کرده و میگویند ارتباطی بما ندارد و مربوط به مجتمع دیگریست. آیا میتوانم کاری در ارتباط با این قانون مجتمع که مبلغ باید سالانه و فقط برای یک ماشین است انجام دهم چون اعلام میکنند که این قانون مجتمع ماست که با منطق اینجانب صحیح نیست و باید سالانه باشد و آنرا مرتبط به یک ماشین خاص نکنند.
پیشاپیش از پاسخدهی شما سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این مورد از مواردی است که در قانون برای آن چیزی قید نشده و صرفا بستگی به توافق و رضایت طرفین دارد و فی الحال با فرمایشات شما چاره ای جز سازش و توافق سر این موضوع نخواهد بود

شما نمی توانید از مقررات ساختمانی که از آن استفاده می شود تخلف کنید و باید در صورت استفاده تمکین نمایید .

با سلام
این موضوع بستگی به توافق سایر ساکنین دارد.و قراردادی که در مورد وجود دارد.
و مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی اگر قراردادی مخالف قانون نباشد صحیح خواهد بود

با سلام و احترام
مساله ی قراردادی و توافقی است. اگر توافق نکنند راهی جز پذیرش شرایط آن ساختمان نخواهید داشت