دادرس با قاضی چه فرقی میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۸۱ #86224496

سلام
پرونده ام زیر دست دادرسی است که به دلیل پرونده های دیگر با بنده بسیار لج است و اکنون پرونده طلاق از طرف زوجه هم زیر دست همین دادرس است که به نوعی همان ابتدا به من گفت باید طلاق بدهی ، از انجایی که عسر حرج زوجه به تشخیص ایشان است و من قبلا به سرطان مبتلا بودم ایا ایشان میتواند بدون نظریه پزشک قانونی مبنی بر درمان من و به صرف مشکل جسمی حرکتی پای بنده که لنگ‌میزند حکم ب طلاق بدهد؟
نظر دادرس چند درصد در رای صادر شده تاثیر دارد و ایا امکان دارد نظر قاضی با نظر دادرس متفاوت شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظر قاضی صادره کننده رای دارد

سلام در هر صورت این رای قابل تجدید نظر خواهی است و جای نگرانی وجود ندارد

با سلام موضوع به نظر قاضی صادرکننده رای بستگی دارد

با احترام بله لیکن بستگی به نظر قاضی در صدور رای نهایی دارد