میتونم درخواست تخلیه و مطالبات کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #86150310

با سلام
ملکی اجاره دادم و مستاجر در طول ۱۵ ماه فقط یک ماه را پرداخت کرده
دو بار اظهارنامه برایش فرستادم اما اقدامی نکرده
و همچنین در قرارداد ذکر شده در سال دوم افزایش بها به صورت عرف صورت می گیرد اما قصد پذیرش آن هم ندارد
لازم به ذکر است در قرارداد نوشته شده در صورت عدم پرداخت به مدت ۱۰ روز امکان فسخ می باشد و قرارداد در املاک نوشته شده اما کد رهگیری ندارد
تا پایان قرارداد بیشتر از ۹ ماه مانده و مبلغ و دیه جوابگو تمام اجاره پرداخت نشده تا ان زمان نمی باشد

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست نایید فسخ و حکم تخلیه و مطالبه اجاره معوقه را در دادگاه مطرح نمایید

با سلام
اگر در قرارداد حق فسخ دارید و شرایط آن تحقق پیدا کرده و قابل اعمال است
اظهارنامه مبنی بر فسخ عقد اجاره به دلیل عدم پرداخت اجاره بها بدهید سپس دادخواست تایید فسخ و حکم تخلیه بدهید البته باید ودیعه در صندوق دادگستری واریز شود که میتوانید دادخواست مطالبه اجور معوقه بدهید و مبلغ ودیعه رو توقیف کنید