میتوان بدلیل بازی کردن با احساسات شکایت نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #86080898

با سلام ببخشید یه سوالی داشتم خدمتتون بنده بیست ساله و دختر خانمی هفده ساله بود و حدود یازده ماه پیش با این دختر خانم در کتابخونه شهرمون اشنا شدم و خودش هم با شعر عاشقانه اول شروع کرد و منم شماره تلفنم رو بهس دادم و با گفتن کلمات عاشقانه و دوست دارم های متعدد حتی میگفت وجودم از توعه و تو مباشی میمرم و این حرفا منو وابسته خودش کرد ولی طی یه هفته گذشته با حرف هایی مث دیگه حسی بهت ندارم و این حرفا بنده رو ول کرد و این وسط خیلی با احساسات من بازی شده البته بگم هیچ رابطه ای نداشتیم و فقط بغل بود که این هم توسط دختر خانم بیشتر انجام میشد و از همه پیام هامون هم شات دارم لطفا کمک کنید اگه بخوام شکایت کنم چه اتفاقی میفته

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شکایت شما وجاهت قانونی ندارد

چنین شکایتی وجاهت قانونی ندارد.

با سلام قابلیت و اهمیت طرح در دادگاه را ندارد
میتوانید برای بهبود روحیه خدشه دار شده به تفریحات سالم بپردازید