آیا مرد بخاطر نپرداختن اقساط مهریه، محکوم به حبس میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۳۲۶ #85960332

سلام
اگر زن مهریه را به اجرا بگذارد و مرد مجبور به دادن مهریه شود بطور اقساطی ولی مرد ندهد.
آیا به زندان می افتد یا نه؟
میگن قانون جدید مرد برای مهریه دیگه به زندان نمیرود؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت عدم پرداخت جلب میشود

سلام
بله اگر اقساط را پرداخت نکند بازداشت می شود.

در صورت تقسیط و نپرداختن تا سقف ۱۱۰ سکه به درخواست زوجه جلب و زندان می شوند

بله اگر زنش بخواد، میتونه زندانیش کنه

در صورت عدم پرداخت پیش قسط امکان جلب شما وجود خواهد داشت در مورد بخشنامه جدید لازم به ذکر است در صورت احراز تمکن‌مالی درصورت جلب در حبس باقی خواهید ماند مگر دادخواست تعدیل از پرداخت مطرح نمایید

سلام
دراین صورت حسب تقاضای شما دادگاه دستور جلب ایشان به علت عدم پرداخت اقساط را صادر می کند

بله اگر اعسار خود را ثابت نکند تا میزان ۱۱۰ سکه بازداشت خواهد شد.