خارج کردن همسرم از کمپ ترک اعتیاد؛ چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #85952052

سلام برای اینکه از کمپ ترک اعتیاد تو کرج بتونم خانومم رو که اونجا بردنش خانوادش در بیارمش از کجا باید برم درخواست بدم به دادستانی که اجازه این کار رو بدن ضمنا مادر خانومم به زور برده خانومم رو توی کمپ

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر بواسطه اقدامات تامینی و تربیتی توسط رای مراجع قضایی برده شده باشه تا زمان ترک در محل نگهداری میشه و فرصت دوماهه برای برای ترک در نظر میگیرند چنانچه ترک نکنند مجازات میشوند
اگر خود معرف یا بواسطه معرف دیگر رفته باشه هر زمان ازاد است از کمپ خارج شود و در فرض اخیر اگر مدیریت کمپ از خروج فرد خود معرف ممانعت کند به جرم ادم ربایی قابل تعقیب جزایی خواهد بود
موید باشید